Uw hypotheek het best geregeld

De Moskant in Lith is aangesloten bij HypotheekCompany, een landelijke organisatie van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Bij de HypotheekCompany zijn alleen adviseurs aangesloten die zich onderscheiden door een grote deskundigheid gekoppeld aan een bijzonder hoog serviceniveau. Door aansluiting bij HypotheekCompany (100 vestigingen door heel Nederland!) zijn wij in staat om de beste (rente)arrangementen te bieden. 

Of u nu net het huis of appartement van uw dromen heeft gevonden, aan het oriënteren bent op de huizenmarkt of het gevoel heeft dat u gewoon teveel betaald aan uw huidige hypotheek, De Moskant is het beste adres in de regio Oss voor het beste advies. Uiteraard geheel afgestemd op uw wensen en eisen.

Door eerst een oriënterend gesprek te voeren, waarin we ook meteen diepgaand inventariseren hoe uw huidige financiële situatie eruit ziet, wordt een basis gelegd om verder te praten. Na precies te weten wat uw wensen zijn, kunnen we het perfect passende advies, toegespitst op uw persoonlijke situatie, voor u uitwerken en met u doornemen. Als u akkoord bent met ons advies, vragen we de benodigde offertes aan en handelen het gehele traject verder voor u af.

En daarbij stopt onze dienstverlening niet bij onze attentie bij de notaris, maar wij blijven uw aanspreekpunt voor uw hypotheek. Wanneer er iets verandert in uw persoonlijke situatie (bijvoorbeeld een huwelijk of kinderen), dan kan dit van invloed zijn op uw hypotheek. Wij bespreken dan met u of er aanpassingen nodig zijn.

Verzekeringen voor particulieren